Reyes Martí torna a triomfar en la mascletà del 8 de Març, Dia Internacional de la dona


Publicidad

La pirotècnica Reyes Martí ha disparat la mascletà en homenatge al 8 de març, Dia de les Dones.

El Balcó Municipal ha tingut hui un caràcter festiu i reivindicatiu. Entre les convidades de hui s’ha comptat amb les cinc dones que ha homenatjat l’Ajuntament per contribuir i treballar en favor de la cultura festiva de la ciutat, una representació d’esportistes, la síndica de Compromís a les Corts, Papi Robles i el president del PP de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón.

També han visitat el balcó, entre altres, els mantenidors de les falleres majors, Salvador Domenech i Miguel Prim; el dissenyador valencià Francís Montesinos; i entitats socials com ara Amnistia Internacional, Intermon Oxfam, PAH València i Stop Desnonaments València.

L‘espectacle de focs ha estat protagonitzat hui per la Pirotècnia Martí, empresa creada fa més de 150 anys, la propietària de la qual, Reyes Martí, una dona pionera en un sector, porta des de l’any 2004 disparant el 8 de març. En la mascletà de hui , Reyes ha fet l’ullet a la festa a través del color morat, el fum i els efectes. Una disparà contundent, composta de cinc focs terrestres i un bombardeig final de 30 segons.

Galeria de Fotos:

Publicidad