La nit de la Cremà posa fi aquesta nit a unes falles quasi normals


Publicidad

Arriba el punt i final a les Falles 2022, unes falles passades per aigua, ja què han sigut les Falles més plujoses dels últims 20 anys i unes festes que han tornat a la normalitat després de la pandèmia.

Durant la setmana fallera s´han suspés o ajornat actes per les pluges, però no ha impedit que els fallers, valencians i turistes hagen gaudit d´estes Falles 2022.

Més de 80 pobles celebren les Falles
Esta nit més de 1.000 monuments fallers cremaran en la «Nit de la Cremà» i el Consorci Provincial de Bombers de València treballarà esta nit amb un dispositu especial i estarà present en 280 monuments on previament ha fet una inspecció a 558 falles a 100 municipis, on són 280 monuments fallers que tenen un risc especial a l´hora de la cremà.

Borriana, Torrent, Alzira, Algemesí, Sueca, Cullera, Gandia, Xàtiva, Aldaia, Alaquàs, Oliva, Dénia, entre altres, cremaran esta nit les seues falles. Demà ho farà Benicarló.

A la ciutat de València, cremàran 800 monuments fallers (infantils i grans), en una nit que començaran a cremar a partir de les 20:00h de la vesprada i finalitzarà amb la cremà de la Falla Municipal al voltant de les 23h.

El foc començarà a recorrer la ciutat a partir de les 18:00h amb la Cavalcada del Foc en la Porta del Mar.

La Cremà començarà a les 20:00h amb totes les falles infantils.

A les 20:30h serà el torn de la Falla Gayano Lluch, que és la falla infantil del primer premi de la Secció Especial

A les 21:00h la Falla Infantil Municipal, serà la que continue amb el ritual del foc

A les 22:00h començarà la Cremà de totes les falles grans

A les 22:30h serà el torn de la Cremà Falla Convent Jerusalem, que és la falla del primer premi de la Secció Especial

I a les 23:00h és dispararà un castell de focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Hermanos Caballer, on començarà la Cremà de la Falla Municipal.

A continuació els deixem amb els horaris previstos de la Cremà 2022.

Publicidad