Gent de tot el món, Valencia ja està en Falles!


Publicidad
Fotografías: Armando Romero (JCF)

Valencians i valencianes… ara sí…

JA ESTEM EN Falles!!
Així han lluït les Torres dels Serrans durant la Crida 2022, amb un espectacle audiovisual amb tècniques de videomapping i efectes audiovisuals en 3D i 2D. Un viatge en 4 escenes amb integracions audiovisuals sota el títol ‘Renaix de la flama’.

Les Falleres Majors de València, Carmen Martín Carbonell i Nerea López Maestre, i les seues Corts d’Honor, acompanyades per l’alcalde de València, Joan Ribó, i el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, han arribat amb molts nervis però amb moltes emocions a les Torres dels Serrans per a l’acte de la Crida 2022.

728 dies després, HemTornat! I així ho han expressat les #FFMMV al món faller que s’ha congregat a les Torres dels Serrans en l’acte de la Crida 2022.

Carmen Martín (FMV): “Hui és el nostre ressorgir, un ressorgir en el que la il·lusió és el motor, l’esperança és el cor i la passió és la flama, una flama que està més encesa que mai per la nostra benvolguda festa”

Nerea López (FMIV): “Hem de fer entre tots i totes les millors falles: per nosaltres, que farem la festa més gran cada dia, pels que vindran i pels que, per diversos motius, ja no están ací però ens miren feliços des cel”

L’alcalde Joan Ribó ha fet entrega a Carmen i Nerea de les claus de la ciutat, en un acte que ha finalitzat amb els acords de la Banda Municipal i la pólvora de Pirotecnia Del Mediterráneo.

Després de l’acte de la Crida, les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor, s’han desplaçat a la Basílica de la Verge dels Desemparats, per a ofrenar a la Patrona de València.

Publicidad